Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Apartament 2 camere, Cartier Bartolomeu, zona Fartec

12 noiembrie 2023 1:58   Altele   Braşov   34 vizualizări Referinţă: 61573

Localitate: Braşov

Preț: 62.90 lei


BERGHAUS ESTATE iti propune spre achizitionare un apartament cu 2 camere cu o suprafata de 45 mp, situat la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje din Cartierul Bartolomeu, zona Farmec.Pozitionarea apartamentului este favorabila, sustinuta de accesul facil spre mijloace de transport in comun, magazine, scoli, gradinite.

Apartamentul beneficiaza de o structura semidecomandata si este compus din: bucatarie, living, dormitoar, baie, holConstructia este solida, este realizata pe cadre de beton armat si zidarie din caramida + izolatie termica pe exterior.Proprietatea se vinde partial mobilata si utilata, aceasta este incalzita prin panouri radiante pe curent electric, dar exista separator de gaz si contor. Apa calda este realizata cu boilere electrice de calitate marca Ferroli.

Daca v-am starnit interesul va asteptam la vizionare pentru a vedea cu adevarat potentialul acestei proprietati!

BERGHAUS ESTATE este o agentie imobiliara de top, compusa dintr-o echipa de profesionisti cu o vasta experienta de peste 3 ani in industria imobiliara. Ne mandrim cu expertiza noastra solida si cu abilitatea de a oferi servicii imobiliare exceptionale clientilor nostri.

Id intern: P55487

Confort: 1Tip imobil: Bloc de apartamenteNumăr Băi: 1Comision cumpărător: 2%