Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Apartament 2 camere ONCEA Oradea

4 noiembrie 2023 13:09   Altele   Oradea   36 vizualizări Referinţă: 33947

Localitate: Oradea

Preț: 57,000 lei


Vand Apartament cu 2 camere situat in Oradea, cartierul Oncea, intr-un bloc nou la parter ! Compus din : Camera de zi împreuna cu bucătărie, baie, dormitor. Apartamentul este situat la parter ! Se compune din bucatarie cu living open space, hol de acces, baie cu geam de aerisire, dormitor Apartamentul este intabulat, toate actele sunt in regulă. Construcție din caramida Europoroton. Geamuri termopane cu 3 sticle ( GEALAN ) Încălzire prin pardoseală cu centrală proprie pe GAZ. Loc de parcare 200 m de la drumul expres. 250 m de la Parcul Oncea ( Pista de alergare, teren baschet, loc de joaca pentru copii, etc. )

Apartamentul se preda COMPLET finisat , utilat, parchet, uși, faianță, prize, baie utilată , geamuri termopan, usa de siguranta la intrare in locuința iar incalzirea se realizeaza prin pardosea, cu centrala proprie pe gaz.

Apartamentul are : video interfon , frigider, televizor, mobila, birou, doua mese, Blocul din care face parte este izolat termic la exterior, acoperis hidroizolat, compus din parter si 2 etaje. Parcare privata amenajata este inclusă în preț

Utilitati: apa si canalizare de la retea, electricitate, gaz.functionale

Zona in care este amplasat imobilul este linistita,pe strada Ioan Pop Retegan si la 15 minute de zona centrala a Oradiei.

Pentru detalii suplimentare, informatii si vizite, ne puteti contacta la nr de telefon :0755351780 - Sabin Preț 57000 € ! Prețul e fix și nu se negociază !