Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Apartament 4 camere de vânzare, în zona Oncea

4 noiembrie 2023 23:34   Altele   Oradea   45 vizualizări Referinţă: 36990

Localitate: Oradea

Preț: 95,000 lei


Vă oferim spre vânzare un apartament spațios decomandat cu 3 camere și open space bucătărie+living, situat pe strada I. Bogdan, colț cu strada Bihorului.

Suprafața utilă a apartamentului este de 80.2 mp. Acesta se află la etajul 2 dintr-un bloc cu 2 etaje, cu acoperiș din țiglă, într-un ansamblu rezidențial privat, cu acces în curte controlat prin cartelă, asigurându-vă o atmosferă sigură și liniștită. Blocul a fost construit în 2012 și este îngrădit cu gard, oferind siguranță și securitate copiilor la spațiul de joacă, conferindu-i astfel o notă de unicitate la nivelul orașului Oradea.Apartamentul este complet mobilat și utilat, oferindu-vă confort și funcționalitate. Cu un sistem de încălzire eficient, bazat pe centrală pe gaz și calorifere în fiecare cameră, vă veți bucura de un climat plăcut în locuință, în sezonul rece și cu costuri reduse.Apartamentul are alocat un spațiu de parcare în curte. Aceeasi curte cuprinde si locuri de parcare pentru oaspeți. De menţionat deasemenea că proprietarii acestui apartament au acces la un spațiu de depozitare in podul blocului.Datorită localizării sale, aveți acces ușor la facilitățile din zonă, cum ar fi magazine, parcuri, grădiniţă, şcoală, drumul express şi mijloace de transport în comun.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest apartament spațios sau pentru a programa o vizionare, vă rog să mă contactați.

Confort: 1Tip imobil: Bloc de apartamenteNumăr Băi: 2Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 1