Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Apartament 5 camere Tractorul

12 noiembrie 2023 6:23   Altele   Braşov   34 vizualizări Referinţă: 62891

Localitate: Braşov

Preț: 257,000 lei


Compania Royal Nest vă propune o oportunitate unică de a investi într-un apartament ce redefineste standardele de lux și confort. Experiența de locuire rafinată și luxoasă este definitorie pentru acest apartament impecabil finalizat și complet mobilat. Cu trei dormitoare spațioase și un birou versatil ce poate fi transformat într-o cameră pentru oaspeți, acest spațiu redefineste conceptul de confort și utilitate. Living-ul generos se integrează armonios cu o bucătărie deschisă, oferind un spațiu de viață extraordinar de elegant.

Fiecare detaliu a fost atent considerat, inclusiv tavanul coborât și izolat cu vată pentru a asigura o ambianță termică și acustică perfectă. Fiecare cameră este echipată cu sisteme de aer condiționat, oferind un confort optim în orice moment al anului.

Beneficiind de două balcoane, această locuință nu numai că impresionează prin rafinamentul său, ci oferă și un spațiu generos în aer liber. Pe lângă toate acestea, apartamentul dispune de trei locuri de parcare subterane și o boxă de depozitare, oferind atât lux, cât și funcționalitate pentru un stil de viață sofisticatClasa energetica A

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la telefon 0740959231

Confort: LuxTip imobil: Bloc de apartamenteNumăr Băi: 2Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 3