Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Apartament central 3 camere de Mijloc Residence

11 noiembrie 2023 23:56   Altele   Braşov   42 vizualizări Referinţă: 60826

Localitate: Braşov

Preț: 245,000 lei


Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament cu structura decomandata, situat central, pe str. De Mijloc, intr-un bloc construit si finalizat in 2014..

Apartamentul are o suprafata utila de 109 mp, este situat la etajul etaj 3/3, compus din living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, hol si antreu.

Apartamentul dispune de o compartimentare armonioasa si beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari, are contorizare separata la utilitati, dispune de centrala termica proprie marca Vaillant, finisaje interioare de calitate (termopan, parchet, gresie si faianta, vopsea lavabila ), mobila realizata pe comanda, conexiune cablu si internet, videointerfon.

Printre dotari amintim : masina de spalat automata marca Beko si uscator rufe Indesit, combina frigorifica Arctic, cuptor electric si plita pe gaz marka Beko, hota electrica, toaster Moulinex, etc.

Apartamentul dispune de loc de parcare suprateran concesionat care poate fi transferat la momentul vanzarii.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A-Consumul anual scpecific de energie/ 121,4-Indice de emisii echivalent CO2/ 27,67-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului. De asemenea , amplasarea în imediata vecinătate a unei zone comerciale în curs de dezvoltare, în zona Stadionul Tineretului, proximitatea de supermarketul Kaufland, Lidl si Profi City, ii ofera viitorului locator conditii optime pentru achizitia unui apartament in aceasta zona.

Apartamentul se afla momentan sub contract de inchiriere si se poate prelua ca atare asigurand un randament bun in cazul unei investitii pentru inchiriere atat pe termen lung cat si spre administrare ulterioara in regim hotelier .

Pret vanzare : 245.000 Euro .

Detalii la nr. de telefon 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Confort: 1Tip imobil: Bloc de apartamenteNumăr Băi: 2Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 1