Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Apartament Deosebit 5 camere zona Coresi

12 noiembrie 2023 0:54   Altele   Braşov   38 vizualizări Referinţă: 61183

Localitate: Braşov

Preț: 257,000 lei


REGIS Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere in zona Coresi, disponibil acum. Spatios si luminos, acest apartament este perfect pentru o familie sau pentru cei care isi doresc mai mult spatiu.

Apartamentul este situat la etajul 6 al unui bloc de 6 etaje si este compus dintr-un living spatios, 3 dormitoare, o camera office care se poate transforma intr-un dormitor, o bucatarie, 2 bai si 2 balcoane deschise cu o priveliste sperba. Are o vedere frumoasa si este luminos, avand ferestre mari in fiecare camera.Apartamentul are 114 mp utili , iar cele 3 dormitoare sunt dotate cu aer conditionat in fiecare camera , care dau cald sau rece in functie de dorinta dumneavoastra.

In pret sunt incluse 3 locuri de parcare subterane private.

Constructia blocului este din caramida, iar materialele si izolatia performanta asigura o temperatura interioara perfecta, indiferent de anotimp, ceea ce il face ideal pentru cineva care doreste sa beneficieze de confortul unei locuinte moderne si de costuri de intretinere reduse.Pozitia imobilului este atragatoare din punct de vedere investitional , dar si rezidential , aflandu-se la 5 minute de Mall Coresi,in apropiere de toate punctele de interes local, precum: magazine, parcuri, locuri de joaca, statii RAT, saloane de infrumusetare, zone pietonale si de ciclism si la 10 minute de Centrul Istoric .

Comisionul agentiei este de 2% din valoarea tranzactiei.Va asteptam la vizionare!

ID3444.

Confort: 1 sporitTip imobil: Bloc de apartamenteNumăr Băi: 2Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 3