Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Apartament la prima închiriere în zona Centrala- COSMOP...

12 noiembrie 2023 0:13   Altele   Braşov   37 vizualizări Referinţă: 60929

Localitate: Braşov

Preț: 650 lei


Compania RE/MAX Central, vă oferă în vederea închirierii, fară comision din partea chiriașului, un apartament situat în Ansamblul Rezidențial Cosmopolit de pe strada Traian Grozanescu, nr. 7, în imediata vecinătate a Aulei Universității Transilvania.

Apartamentul propus este proaspăt finalizat și se află la prima închiriere. Suprafața utilă este de 74.21 mp la care se adaugă și și un balcon generos de 11 mp. Are în componență 2 camere decomandate, două băi, bucătărie și hol.Finisajele alese sunt din categoria premium, cum ar fi: parchet stratificat, gresie gama Marazzi/ Mutina, electrice gama Schneider, uși interior MDF, ferestre cu tâmplărie PVC- profill Salamander cu 3 foi de sticlă, centrală termică în condensație Viessman.

Pentru o eficientizare maximă a aspectului termic, anveloparea în vederea izolării s-a făcut cu vată bazaltică, încălzirea este prin pardoseală și este montat și un sistem de aer condiționat. Toate aceste caracteristici duc la un confort maxim în orice anotimp.

Apartamentul este mobilat integral și este utilat cu electrocasnice de cea mai bună calitate și aici amintim: frigider, plită, cuptor, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, etc.

Parcarea mașinii nu va fi o problemă pentru că există loc de parcare subteran și de asemenea amintim și de posibilitatea utilizării unei boxe aflată la subsolul clădirii.

Se dorește semnarea contractului de închiriere pe o perioadă de minim un an, cuplu fară copii și fară animale de companie.

Se percepe plata lunară în avans, iar că și garanție- contravaloarea unei chirii.

Dacă sunt aspecte care necesită detalii suplimentare sau daca doriți să programați o vizionare, vă stau la dispoziție.

Confort: LuxTip imobil: Bloc de apartamenteNumăr Băi: 2Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 1