Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Casă 5 camere, renovată, curte individuală, Str Biseri...

12 noiembrie 2023 6:30   Altele   Braşov   29 vizualizări Referinţă: 62932

Localitate: Braşov

Preț: 217,000 lei


Bună, sunt Aniela Panait, consultant imobiliar în cadrul RE/MAX Central și vă prezint spre vanzare, în reprezentare exclusivă și fără comision, o casă frumoasă, foarte bine întreținută, curte individuală, situată pe strada Bisericii Romane.

Zona este una rezidențială, liniștită, cu proprietăți îngrijite, avand toate facilitatile în apropiere: magazine, scoala, spital, universitate, etc.Dispusă pe pivniță, parter și mansardă, proprietatea are 3 camere la parter (de 18, 16 si 14 mp utili) si două la mansardă (17, respectiv 15 mp utili), cu cate o baie pe nivel. De asemenea, dispune și de o pivniță generoasă, de 15 mp . Bucătăria este complet mobilată și utilată și are si acces direct în curte.Casa a fost complet renovată în anul 2017, cand s-au schimbat și instalația electrică și cea sanitară, precum și acoperisul.

Proprietatea este pretabilă atat pentru rezidență, cat și pentru birouri, în trecut aici funcționand o firmă IT. Curtea permite accesul auto pentru o mașină compactă, dar locuri de parcare sunt disponibile și pe stradă. În spatele casei se află o zonă verde, liberă, acoperită cu gazon, unde se poate amenaja o zonă de relaxare și barbecue.

Proprietatea este disponibilă și pentru închiriere, prețul dorit fiind de 1100 EUR/lună.

Pentru mai multe detalii sau informații, nu ezitați să mă contactați.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12Număr Băi: 2Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 1CurentApăCanalizareGazÎncălzireSubsol