Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Casă cu teren 756 mp, Dealuri Oradea, panoramă superbă...

5 noiembrie 2023 1:10   Altele   Oradea   24 vizualizări Referinţă: 37258

Localitate: Oradea

Preț: 169,000 lei


Vă invit să descoperiți o proprietate cu potențial, situată pe strada Sebeșului Nr. 14, în zona Dealuri Oradea. Această casă vă oferă o priveliște panoramică asupra orașului și este una din puținele vizibile de jos, din strada Republicii.

Strada Sebeșului este asfaltată și închisă, sigură și liniștită, fiind tranzitată de cei doar câțiva vecini, astfel că veți avea parte de intimitate și confort,

Casa, cu regim D+P+E, este conectată la toate utilitățile necesare, respectiv apă, canalizare, curent și gaz, asigurându-vă un stil de viață modern și convenabil. Construită integral din cărămidă plină, cu toate planșeele din beton, această locuință a fost edificată în a doua jumătate a anilor '70, beneficiind de o structură de rezistență deosebită.

Cu o suprafață utilă de 134,67 mp, casa oferă 3 camere la parter și 2 camere la etaj, unde veți avea privilegiul să vă bucurați și de o terasă extrem de generoasă, pentru a petrece momente relaxante alături de cei dragi. Băile spațioase, prevăzute cu aerisire naturală prin geamuri, adaugă un plus de confort. De asemenea, puteți savura priveliștea și aerul proaspăt de pe cele două balcoane.

Exteriorul casei a fost reabilitat în 2012, izolat și placat cu tencuială nobilă, oferind un aspect elegant și durabilitate în timp. La parter, ferestrele termopan contribuie la izolarea eficientă a casei,.Învelitoarea din țiglă a acoperișului a fost înlocuită în același an, asigurându-vă protecție și siguranță.

Oferind o soluție practică pentru siguranța autovehiculelor, casa dispune de un garaj încălzit la demisol, potrivit pentru o mașină mică. În plus, sub terasa de la stradă, veți găsi un al doilea garaj, suficient de spațios pentru a adăposti o autoutilitară de dimensiuni medii sau un SUV.

Cu două pivnițe disponibile, una accesibilă din garaj și cealaltă cu acces din curte, veți beneficia de spațiu suplimentar pentru depozitare și organizare.

Proprietatea se evidențiază și prin terenul de 756 mp, cu grădină și livadă cu pomi fructiferi. În spate, se învecinează cu un teren întins, proprietate de stat și zonă neconstruibilă, asigurând liniștea și intimitatea pe care o căutați. Priveliștea către dealurile Ciuperca adaugă farmec acestei oaze de liniște și verdeață.

Este important de menționat că proprietatea necesită renovare la interior, împrejmuire și grădină, astfel că aveți posibilitatea de a o transforma într-un spațiu personalizat, adaptat stilului și preferințelor dumneavoastră.

Vă invit să descoperiți această proprietate care stârnește interesul prin potențialul său și prin frumusețea locației. Cu priveliștea superbă și cadrul natural, această casă este o oportunitate pe care nu vreți să o ratați. Acest cămin își așteaptă noii proprietari, gata să le ofere o viață confortabilă și plină de frumusețe.

Sunați acum pentru a programa o vizionare!

Număr niveluri imobil: 1Număr Băi: 2Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 2CurentApăCanalizareGazÎncălzireDemisol