Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Casă de vanzare ultracentrala, acces auto, Centrul Istor...

12 noiembrie 2023 6:08   Altele   Braşov   33 vizualizări Referinţă: 62796

Localitate: Braşov

Preț: 198,000 lei


Investiție în Inima Brașovului!** ????Bine te-am regăsit cu o nouă proprietate de vânzare. Vă prezentăm o oportunitate unică de a achiziționa o casă cu adevărat specială situată pe Strada Mihail Sadoveanu din Brașov, în imediata vecinătate a binecunoscutei Str. Republicii! Casa de vânzare se află la doar 450 metri de Piata Sfatului si la 500 metri de Biserica Neagra, cu toate că aceasta este pozitionată ultracentral veți beneficia de acces auto până în incinta proprietății.

Cu o istorie bogată și un farmec aparte, zona "Centrul Istoric" al orașului Brațov este cu adevărat deosebită și se potrivește perfect pentru investitori sau pentru cei care caută autenticitate în centrul orașului.Construită la începutul secolului XX si aflată in posesie maghiară pană in 1948, această casă păstrează detalii autentice, cum ar fi boltele de cărămidă și fațada specifică, oferind un sentiment unic de eleganță și istorie.Cu un potențial fantastic de investiții, această casă poate fi transformată într-o locuință de lux sau în apartamente pentru închiriere, oferind un venit pasiv atractiv. De asemenea, poate deveni o locație ideală pentru afaceri mici sau birouri.

Unicitatea acestei proprietăți este reprezentata de poziționarea ei și a istoriei pe care o poartă.

Nu ratați această oportunitate unică de investiție! Pentru mai multe informații și programări pentru vizionare, nu ezitați să ne contactați astăzi.

Vlad Blaj, consultant imobiliar in cadrul RE/MAX Central BrașovTEL: 0773 864 313

Număr niveluri imobil: mai mult de 12Număr Băi: 1Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 1CurentApăCanalizareGaz