Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Casa deosebita 4 camere cu parter, etaj si mansarda plus ter

12 noiembrie 2023 2:36   Altele   Braşov   30 vizualizări Referinţă: 61804

Localitate: Braşov

Preț: 229,000 lei


REGIS Imobiliare va ofera spre vanzare o casa deosebita cu 4 camere dispuse la parter, etaj si mansarda plus un teren intravilan in zona Tractorul.

Casa a fost construita intre anii 2006-2008, este din caramida si beton armat, cu placi de beton intre niveluri, este izolata cu polistiren si acoperita cu tigla ceramica. Imobilul se desfasoara pe trei niveluri: parter, etaj si mansarda cu o amprenta la sol de 43 mp si o curte pavata in jur de 60 mp. Are o deschidere stradala de 7 m liniari, cu acces pietonal si auto.Parterul casei are in componenta un living impunator open-space cu bucataria, mobilate si utilate modern, camara si baie de serviciu. Etajul are doua dormitoare, baie si dressing. La mansarda avem birou, uscator, dressing si baie. Accesul catre nivelurile casei se face cu ajutorul unei scari de lemn, deosebite, ce ofera o nota in plus de eleganta imobilului. Casa dispune si de o bucatarie de vara ce poate fi accesata, atat din exterior, cat si din living.

Casa este moderna si dispune de finisaje de calitate atat interior cat si exterior. Exista loc de parcare in curte cat si in fata portii. Are centrala proprie, alarma si se vinde mobilata si utilata complet. Nu sunt necesare investitii urgente, casa avand tot confortul unui camin.

Separat,in spatele casei, exista un teren de 300 mp cu carte funciara proprie, avand deschidere de 12 m liniari, cu posibilitate acces auto. Terenul are o mica magazie, are conectare la canalizare si posibilitatea de racordare la apa curenta. Aici pot fi realizate constructii usoare fare a fi necesare autorizari. Comision cumparator 2%.

ID 3430

Număr Băi: 3Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 2CurentApăCanalizareGaz