Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Casă Individuală De Vânzare, 2 Camere, Ultracentral, O...

4 noiembrie 2023 23:31   Altele   Oradea   33 vizualizări Referinţă: 36976

Localitate: Oradea

Preț: 147,000 lei


Casă Individuală De Vânzare, 2 Camere, Ultracentral, Oradea

PREȚ: 149,900 € sau 1,577.89 € / mp

Salut, îți prezint Casă Individuală De Vânzare, 2 Camere, Ultracentral, Oradea, Alexandru Vlahuță numărul 45, colt cu Strada Constantin Tănase. Construită în anul 1950. Are o suprafață utilă de 60 metri pătrați, cu o mica pivniță de 6 metri pătrați, iar suprafața terenului este de 130 metri pătrați.

Casă Individuală De Vânzare, 2 Camere, Ultracentral, Oradea

Se adresează oamenilor care doresc să locuiască în utracentral și doresc un spațiu restrâns cât al unui apartament, dar la casă. De asemenea, casa este potrivită pentru inchiriere in regim hotelier, ca spațiu comercial sau servicii, este situată foarte aproape de centrul civic.

Pe o rază de 1 km găsești puncte de atracție: Cetatea Oradea, Parcul 1 Decembrie, Centrul Istoric. Oradea Plaza este la circa 5 minute de mers pe jos, iar in centru ești în circa 5 - 7 minute.

Casa dispune de 2 camere și un living, o baie, o bucătărie și camera tehnică. Are access auto. Are dublu front stradal, e situată pe colț.-- Confortul termic este asigurat cu centrală termică pe gaz.-- Instalațiile electrice și sanitare au fost schimbate complet.-- Geamuri și uși noi-- Renovată cu gust Rezumat detalii tehnice: --Regim înălțime: P --Suprafața teren: 130 metri pătrați --Suprafața utilă: 60 metri pătrați. --Suprafață utilă subsol: 6 metri pătrați --Suprafața Construită Desfășurată: 80 metri pătrați --Sistem încălzire: centrală proprie pe gaz--Pereții exteriori termoizolați--Racordată la utilitățile de apă curentă, electricitate, canalizare.

Casa este de vânzare nemobilată. Te invit să vii și să te convingi de cele descrise mai sus. Sună acum pentru vizionare.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12Număr Băi: 1Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 1CurentApăCanalizareGazÎncălzire