Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Casă/Spațiu comercial/Teren de vânzare în zona Răcă...

12 noiembrie 2023 6:02   Altele   Braşov   35 vizualizări Referinţă: 62763

Localitate: Braşov

Preț: 379,000 lei


Iată-ne cu o proprietate de excepție, cu Comision ZERO, în Răcădău, un cartier plin de istorie , locul unde au existat fortificații dacice până în 1980. Deschidere la două străzi și terenul generos sunt doar două dintre atuurile acestei locații.

Casa de vânzare beneficiază de o curte generoasă de 684 mp, cu front la 2 străzi Vasile Alecsandri și Temeliei. Practic oferind un acces facil atât pentru domeniul rezidential cât și cel investițional, având un preț de aproximativ 550 euro/mp /teren, neluând in calcul contrucția aferentă.

Construcția cu destinație comercial, dispune de:- la demisol: 3 camere , 2 băi ; camerele având ferestre înalte. Dispune de intrare separată direct din curte.- la parter: 4 camere, o baie, o debara, casa scării către pod. Dispune de 4 intrări- pod: open space, generos, neamenajat-teren de 684 mp, front la 2 străzi

Zona de parter și cele 2 băi de la demisol sunt amenajate pentru funcționarea grădiniței actuale.Curtea este complet amenajată pentru activitateaa curentă, fiind dotată cu locuri de joacă pentru copii .

Fie că dorești să continui afacerea existentă, să locuiești sau să dezvolți o altă afacere, contacteaza-mă pentru vizionare și detalii suplimentare.

Vlad Blaj, consultant imobiliar in cadrul RE/MAX Central BrașovTEL: 0773 864 313

Număr niveluri imobil: mai mult de 12Număr Băi: 2Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 5CurentApăCanalizareGazSubsol