Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

COMISION 0% | Casa familială cu 3 garaje | teren 968 mp ...

11 noiembrie 2023 23:19   Altele   Braşov   32 vizualizări Referinţă: 60599

Localitate: Braşov

Preț: 498,000 lei


Vă prezint spre vânzare în sistem de reprezentare exclusivă și cu COMISION 0% din partea cumpărătorului, o casă situată pe strada Axente Banciu nr. 16.

Bine ați venit în această casă primitoare, situată pe un teren de 968 mp, care oferă o multitudine de facilități. Cu un regim de înălțime S+P+E+M, această proprietate vă întâmpină cu:- la subsol găsiți hol, baie, sală de sport, saună, vestiar, cameră și pivniță;- la parter descoperiți hol, windfang, bucătărie bine echipată, living spațios, cămară, baie, debara, zonă de dining pentru mese în familie;- etajul este compus din living, dormitor, baie, balcon;- mansarda dispune de două dormitoare spațioase, unul cu dressing și baie privată, un hol de distribuție și incă o baie.

Proprietatea beneficiază de un foișor și trei garaje pentru păstrarea mașinilor și depozitarea diverselor obiecte.

Detalii tehnice:- izolație cu polistiren de 10 cm pentru eficiență termică- zidărie solidă din beton armat- două centrale termice Hermann de 50 kW, cu circuite separate pentru fiecare nivel- put forat la 35 m adancime

Casa se vinde parțial mobilată, oferindu-vă posibilitatea de a personaliza interiorul după preferințele dumneavoastră. Cu o locație comodă și toate caracteristicile necesare pentru un stil de viață modern, această proprietate vă așteaptă să o numiți acasă. Nu ratați ocazia de a explora toate avantajele pe care le oferă.

Pentru mai multe informații, vă stau cu drag la dispoziție!

Număr niveluri imobil: 1Posibilitate parcare: NuCurentApăCanalizareGazÎncălzire