Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

De inchiriat! Apartament 3 camere - Grivitei - zona ONIX

12 noiembrie 2023 4:36   Altele   Braşov   43 vizualizări Referinţă: 62231

Localitate: Braşov

Preț: 649 lei


Vă propunem spre închiriere, în sistem de reprezentare exclusivă, fără COMISION 0% pentru chiriași, un apartament spațios cu 3 camere, situat pe Bulevardul Griviței nr. 62.

Apartamentul se află la etajul 10/10, oferind o priveliște superbă către muntele Tâmpa. Datorită poziționării sale pe direcția Sud-Est, beneficiați de soare pe parcursul întregii zile. Suprafața utilă este de 75 mp, cu un balcon generos de 12 mp. Configurația apartamentului include un living, 2 dormitoare, bucătărie și grup sanitar. Este complet mobilat și utilat, dispune de un loc de parcare și o boxă pentru depozitare.

Acest apartament este ideal pentru o familie sau un cuplu care dorește o locuință spațioasă, într-o zonă liniștită, modernă, departe de agitația urbană și totuși aproape de principalele puncte de interes din Brașov. Apropierea față de diverse spații comerciale, stații de autobuz, magazine, instituții de învățământ, unități financiar-bancare, zone verzi, restaurante și multe altele oferă viitorului chiriaș condiții optime pentru asigurarea confortului.

Apartamentul se închiriază pe o perioadă lungă. Ca modalitate de plată, se solicită chirie în avans pentru prima lună și o garanție în valoarea unei chirii lunare. Utilitățile se achită separat, în funcție de consumul lunar.

Pentru informații suplimentare, stau la dispoziția dvs.!

Confort: 1Tip imobil: Bloc de apartamenteNumăr Băi: 1Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 1