Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

De inchiriat! Spatiu de birouri modern la casa, Berzei/Astra

12 noiembrie 2023 1:23   Altele   Braşov   32 vizualizări Referinţă: 61355

Localitate: Braşov

Preț: 599 lei


Vă propunem spre închiriere un spatiu de birouri cu o suprafata de 100mp, aflat pe strada Berzei.

Spatiul se afla intr-o casa cu activitati de tip locativ, comercial si birouri, avand o firma de contabilitate la parter si una pe tip business la etaj, se afla in zona Astra, in aproprierea parcului Somes. Este o mansarda impartita in 2, cu acces comun si curte comuna. Spatiul este intr-o conditie foarte buna si este foarte pretabil pentru orice tip de activitate de birou. Nu necesita nici o renovare, doar eventualele ajustari particulare in functie de activitate si numarul de birouri.

Pozitionat intr-o zona foarte buna, avand toate facilitatile necesare in zona, de la magazine, la unitati financiar-bancare, parcul Somes, piata Astra, statii RATBV si o deschidere catre principalele zone de interes din Brasov.

Ca si modalitate de plată se solicită chiria în avans pe prima lună și o garanție în cuantumul unei chirii lunare. Utilitățile se plătesc separat de prețul chiriei, in functie de consum.

Comisionul agentiei este standard, 50%+TVA.

Pentru detalii suplimentare, vă stau cu drag la dispoziție!

Suprafaţă totală: 90 m²An finalizare construcție: 2000Stadiu construcţie: FinalizatNumăr încăperi: 3Număr Grupuri Sanitare: 1Posibilitate parcare: NuTip imobil: Casă/Vilă