Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Descoperă Oportunitatea în Centrul Vechi - Piața Sfatu...

12 noiembrie 2023 1:57   Altele   Braşov   32 vizualizări Referinţă: 61565

Localitate: Braşov

Preț: 250,000 lei


Enjoy Estate are plăcerea să vă prezinte prin consultantul imobiliar Marius Luca această proprietate unică, cu o amplasare de vis în inima Centrului Vechi, pe Strada Piața Sfatului. Cu atracțiile turistice celebre, cum ar fi Biserica Neagră și Parcul Tâmpa, la doar câteva minute distanță, vei fi mereu în mijlocul vieții culturale și de divertisment.

Această proprietate este mai mult decât o simplă locuință - este o ocazie de a investi în confort și funcționalitate. Cu două unități locative distincte, formată dintr-o garsonieră și un apartament cu 2 camere, totul este pregătit pentru tine sau pentru potențialii tăi chiriași să se bucure de spațiu privat și independent.

Suprafața utilă generoasă de 100mp permite aranjarea spațiului în mod inteligent și creativ. Compartimentarea tip vagon adaugă un aer autentic și un flux armonios. Ambele unități includ băi cu geam, asigurând o circulație eficientă a aerului și o atmosferă proaspătă.

Fără griji cu privire la mobilier sau echipamente - proprietatea vine complet mobilată și utilată, pregătită să devină un cămin confortabil și primitor pentru tine sau pentru chiriași. Totul este gândit pentru a facilita tranziția fără efort într-o nouă viață.

Cu un pod spațios inclus în această proprietate, vei avea mereu un loc pentru a depozita obiectele sezoniere sau lucrurile pe care nu dorești să le ai la îndemână în fiecare zi.

Ai totul la îndemână! Magazinele, farmaciile, restaurantele și stațiile mijloacelor de transport în comun sunt doar la o scurtă plimbare distanță. Nu doar că vei avea parte de confort, dar vei economisi timp prețios în fiecare zi.

Această proprietate în Centrul Vechi are toate atributele pentru a deveni casa ta ideală sau o oportunitate excelentă de investiție. Consultantul imobiliar Marius Luca și echipa Enjoy Estate sunt aici pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie și pentru a vă ghida pas cu pas către această oportunitate unică.

Comision standard: 2% din prețul final.ID Oferta: EEB 603.

Confort: 1Tip imobil: Casă/VilăNumăr Băi: 2Posibilitate parcare: Nu