Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Doua camere, decomandat, etaj intermediar, vedere frumoasa,

12 noiembrie 2023 0:07   Altele   Braşov   39 vizualizări Referinţă: 60892

Localitate: Braşov

Preț: 72,000 lei


Comision cumparator: 2% din valoarea de tranzactionare

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o oferta materializata printr-un apartament cu doua camere decomandat situat in cartierul Tractoru, Brasov.

Avand in vedere oportunitatea deschisa, va invitam sa faceti o prima vizionare, pentru a cunoaste noua dumneavoastra proprietate.Acesta este amenajat decomandat si este compus din living, dormitor, bucatarie, balcon, debara si baie.Imobilul se vinde mobilat, oferind o atmosfera calduroasa si primitoare.Recomandam pentru rezidenta sau investitie.Completeaza oferta infrastructura optima, fiind aproape de toate punctele de interes local: scoala, gradinita, centru comercial, mijloace de transport, etc. si avand acces usor dinspre si spre toate zonele Brasovului.

Cladire certificat#259; clasa B cu un consum anual specific de energie [kWh/msup2;an] 224,53.Indice de emisii echivalent CO2 [kgCO2/msup2;an] 50,53.Consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/msup2;an] 0.

Consilier dedicat acestei oferte:domna Draghici Florentina

0761730575Detalii, poze suplimentare precum si alte variante similiare exclusive:va invitam sa accesati pe site-ul ascendent.ro

Confort: 1 sporitTip imobil: Bloc de apartamenteNumăr Băi: 1