" />
Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Kit Pornire Fiat Ducato 2.3JTD 2007 - 2012

4 noiembrie 2023 17:12   Altele   Oradea   17 vizualizări Referinţă: 34780

Localitate: Oradea

Preț: 1.50 lei


SDG Auto vinde Kit Pornire pentru Fiat Ducato 2.3JTD 2007 - 2012. Piesa se prezinta in stare foarte buna, dupa cum se vede in poze. Pretul afisat este pentru Kit Pornire, fara alte accesorii.

Toate piesele sunt curatate, spalate si verificate inainte de a fi livrate. Autoutilitara nu a mai fost rulata in tara si se prezinta intr-o stare buna.

Fiecare piesa de duba este insotita de certificat de garantie si de factura! Se livreaza in toata tara prin curier rapid (contra cost), livrarea se face in 24h - 48h. Pentru comenzile preluate Vineri, se face livrarea si Sambata daca se specifica in mod explicit si in functie de distanta. Daca nu, livrarea se face incepand cu ziua de Luni. Oferim dreptul la retur doar in conditiile prevazute in certificatul de garantie.

Poti comanda Kit Pornire Fiat Ducato 2.3JTD 2007 - 2012 direct pe site-ul nostru sdgauto.ro, la numarul de telefon afisat in anunt sau direct la sediul nostru din Oradea, str. Ogorului 30B, pe Centura langa CET II.

Pentru mai multe poze, detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon afisat sau pe Whatsapp! Raspundem in cel mai scurt timp posibil!

Oferim si dorim seriozitate! De la a 2-a comanda facuta pe site se ofera 10% reducere pentru orice piesa pe viata, in afara de motor.

Pretul pentru piesa autoutilitarei afisat NU CONTINE TVA!

Marcă: FiatProducător: FiatCod referinţă OEM: 000