Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

"Penthouse" de vânzare, central, Brașov

12 noiembrie 2023 4:33   Altele   Braşov   43 vizualizări Referinţă: 62212

Localitate: Braşov

Preț: 444,000 lei


Sper că ați observat ghilimelele din titlu că nu vă oferim spre achiziție un apartament de tip penthouse ca în definiție, dar ne adaptăm și vă propunem să trăiți aceeași senzație, mai ales că proprietatea este la ultimul etaj, al 4'lea al imobilului, care la rândul lui ocupă o poziție ușor colinară cu acces din strada Sitei, partea dinspre Traian Grozăvescu, pe Colina Universității.

Ferestrele largi vă deschid priveliștea către partea cea mai frumoasă a Brașovului, Muntele Tâmpa și parțial Centrul Istoric. Fotografiile cu "view'ul sunt direct din acest apartament, dar vă recomand o vizită la apartament pentru a înțelege ce doresc eu să vă transmit, să încercați și dumneavoastră aceste senzații unice, mai ales că puteți să vă bucurați de ele în fiecare zi.

Imobilul este nou, finalizat cu trei ani în urmă, finisajele sunt corecte, atât în interiorul apartamentului cât și în spațiile comune. Cele trei dormitoare cred că sunt suficiente pentru oricine fie el familist, fie o persoană care să se înconjoare de prieteni. Livingul foarte spațios, cu bucătăria deschisă dar totuși separată prin mobilier, holurile largi, cele două băi destul de generoase și o debara alcătuiesc cei 123 metri pătrați utili la care se adaugă cele două terase exterioare ce însumează peste 35 metri pătrați.

În completarea ofertei se adaugă și două locuri de parcare, unul în exterior, iar celalalt în subsolul blocului, o boxă pentru depozitare și parțial mobilier. Finisajele sunt corect executate, băile și bucătăria arată foarte bine, dar cred că atunci când îți dorești un astfel de apartament cu o astfel de priveliște, cu o poziționare excelentă, deși în centrul Brașovului totuși ferit de zgomot și de trafic, cu acces securizat și cu multe facilități puteți oricând să vă personalizați interioarele în funcție de confortul pe care doriți să îl creați.

Mai sunt elemente ce pot fi menționate, cum sunt rulourile exterioare acționate electric cu telecomandă, faptul că imobilul are și lift direct din subsol, spațiile vitrate largi, centrala proprie, etc, dar consider că ne putem auzi oricând la un telefon pentru a vă completa toate informațiile și de ce nu să programăm și o vizionare.

Sunt Dima, consultant imobiliar în cadrul biroului RE/MAX Central din Brașov și aștept să mă contactați.

Confort: LuxTip imobil: Bloc de apartamenteNumăr Băi: 2Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 2