Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Proprietate specială, Appolonia Hirscher, Centrul Istoric

12 noiembrie 2023 2:18   Altele   Braşov   41 vizualizări Referinţă: 61692

Localitate: Braşov

Preț: 225,000 lei


Sunt Dima, consultant imoblilar în cadrul biroului RE/MAX Central din Brașov și astăzi vă propun pentru achiziție un imobil interesant situat în Brașov, în Centrul Istoric, cu acces din Strada Apollonia Hirscher, la câțiva pași de Piața Sfatului.

Cum, poate, ați văzut deja din fotografiile acestui anunț, vă prezint o sală de aproximativ 150 mp utili, înaltă cât două etaje împreună, la care se adaugă și podul imobilului.

Accesul se face prin curtea interioară, curte comună cu ceilalți locatari, iar odată ajunși în partea din spate, pe niște scări largi ajungem în fața corpului de clădire prezentat.

Ne tot gândim la ce să folosim această clădire iar ideile nu întârzie să apară: sală pentru evenimente corporate, centru de conferințe, sală de sport, fitness sau de ce nu Yoga, loc de adunare, cinema privat și multe altele. Poate cu o imaginație și cu un arhitect iscusit putem transforma întreaga clădire într-un spațiu de cazare neconvențional sau cine știe într-un apartament exclusivist pentru cineva care dorește să locuiască într-un spațiu imens.

Dacă aveți și alte idei aștept să mi le spuneți și mie, sau cine știe? Poate doriți să le conturați dumneavoastră, dacă vi se potrivește spațiul.

Pentru completarea informațiilor vă sunt la dispoziție.

Pentru completarea informațiilor va sunt la dispoziție.

Suprafaţă totală: 180 m²An finalizare construcție: 1800Vitrină: 10.0 mStadiu construcţie: FinalizatNumăr încăperi: 2Număr Grupuri Sanitare: 1Posibilitate parcare: NuTip imobil: Casă/Vilă