" />
Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

REZERVAT!!! COMISION 0%!Apartament cochet 4 camere si 2 bai,Tractorul

12 noiembrie 2023 12:07   Altele   Braşov   59 vizualizări Referinţă: 63767

Localitate: Braşov

Preț: 128 lei


In cele ce urmeaza imi face placere sa va prezint spre vanzare in sistem de reprezentare EXCLUSIVA a proprietarului, un minunat apartament de 4 camere, situat pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 8, bl. 305, chiar vizavi de Scoala nr. 30 din Tractorul.

Apartamentul face parte din categoria celor mai bine construite blocuri, de dupa anii 1980, construite din cadre de beton, cu 4 etaje si 2 apartamente pe nivel.

Situat la etajul 3 si cu o structura decomandata acest apartament se remarca prin configurarea sa practica si suprafata generoasa de 83 mp utili, cu vedere pe ambele parti si pozitionare E-W.

Apartamentul beneficiaza de instalatie electrica pe cupru, complet refacuta si cu trasee prin perete, parchet stratificat cu izolatie dedesubt, pereti izolati interior si placati cu rigips pentru eficienta energetica, instalatii sanitare refacute, aer conditionat Tesla, geamuri termopan, jaluzele tip rulou actionate manual la toate ferestrele si centrala termica.

El este configurat in 3 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, living, bucatarie cu debara, hol, zona separata pentru masina de spalat rufe si uscator si o alta debara transformata in dressing.

Apartamentul nu necesita nicio investitie viitoare si vine la pachet cu o boxa de depozitare de aproximativ 12 mp si un loc de parcare cu drept de folosinta din partea vecinului.

Zona este absolut fabuloasa si cu adevarat la "1 pas" de absolut toate facilitatiile, precum:Profi 24/7 vizavi, scoala 30 vizavi, statie de autobuz la 1 minut, statie de taxi, bancii, Coresi Mall la circa 10 minute de mers pe jos, piata, spital, cresa la 3 minute si acces facil pe cel putin 2 benzi catre orice directie.

Apartamentul se vinde de principiu doar cu mobilierul din bai dar suntem deschisi la nevoia dumneavostra si putem discuta.

Comisionul pentru cumparator este 0%, se accepta plata CASH, CREDIT IPOTECAR/PRIMA CASA iar noi invitam toti colegii din piata la colaborare, prin cedare de comision.

Va stam la dispozitie telefonic, e-mail sau pe toate retelele sociale pentru a va raspunde tuturor intrebarilor si pentru a stabili o vizionare.

Confort: 1Tip imobil: Bloc de apartamenteNumăr Băi: 2Comision cumpărător: 0%Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 1