Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Spatiu comercial, 62mp, Calea Clujului 72

4 noiembrie 2023 9:10   Altele   Oradea   41 vizualizări Referinţă: 32871

Localitate: Oradea

Preț: 65.50 lei


Casa Regal va ofera un spatiu comercial ideal pentru activitati comerciale sau de birouri, situat în proximitatea centrului orasului, pe Calea Clujului nr. 72. Spatiul beneficiaza de o poziție privilegiată, într-o zonă cu trafic auto intens și trecere de pietoni în fata clădirii.

Spatiul este compus dintr-un open space, grup sanitar si depozitare. De asemenea, exista posibilitatea de mansardare a spatiului, pentru a crea un spațiu dublu ca suprafata. Spatiul este fara imbunatatiri, astfel incat viitorul proprietar il poate amenaja in functie de specificul activitatii desfasurate si preferintele personale de design.

Cu un front stradal generos si o vizibilitate foarte buna, spatiul propus este locul perfect pentru dezvoltarea unei afaceri de succes sau pentru birouri. Cu abordarea sa atentă la detalii și locația sa privilegiată, spatiul comercial propus oferă imaginea perfectă pentru compania ta, asigurandu-ti un spatiu de lucru perfect.

Suprafaţă totală: 62 m²An finalizare construcție: 1950Vitrină: 6.0 mStadiu construcţie: FinalizatÎnălţime spaţiu: 2.9 mNumăr încăperi: 1Număr Grupuri Sanitare: 1Posibilitate parcare: NuTip imobil: Spaţiu stradal