Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Spatiu Comercial, Bar, Salon de închiriat, Sovata, Oradea

5 noiembrie 2023 8:34   Altele   Oradea   50 vizualizări Referinţă: 39205

Localitate: Oradea

Preț: 550 lei


Vă propunem spre închiriere un Spațiu Comercial / Restaurant / Bar / Salon de Închiriat, aflat într-o zonă de maxim interes, cu vad comercial bun, str. Sovata nr. 46, zona Rogerius - Oradea.

Prețul chiriei este de 5,24 €/mp - 550 € fără TVA - Negociabil (preț: 6,24 €/mp - 655 € cu TVA 19%)

Caracteristicile imobilului:- Suprafață totală utilă 105 mp;- Imobilul se pretează ca spațiu pentru restaurant, bar, comercial, sau salon;- Acces facil și vad comercial bun;- Intrare dublă (față și spate imobil).

La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a 2 chirii lunare, ca și garanție.Proprietarul este dispus la o întelegere cu nou chiriaș pentru compensarea eventualelor cheltuieli survenite din renovarea spațiului.

Confortul termic este realizat de la rețeaua edilitară de termoficare. Dispune de sistem de ventilație funcțional. Loc de parcare în spate.

Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar.Pentru mai multe detalii și vizionări, nu ezitați să ne contactați la numărul din anunț.

Antony Estate CO - Where your story begins!

Id intern: P39479

Suprafaţă totală: 125 m²An finalizare construcție: 1975Stadiu construcţie: FinalizatComision cumpărător: 0%Nr. locuri parcare: 1Tip imobil: Bloc de apartamente