Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

TEREN REZIDENTIAL | 1050 MP | ZONA HANUL PESCARILOR

4 noiembrie 2023 15:58   Altele   Oradea   39 vizualizări Referinţă: 34349

Localitate: Oradea

Preț: 51.50 lei


Brucken Imobiliare va propune un loc de casa situat in apropiere de Hanul Pescarilor, din Oradea. Acest teren intravilan cu o suprafata de 1050 mp este o oportunitate de constructie rezidentiala intr-o zona verde si linistita a orasului.

Cu un front stradal de 25 metri, acest teren este potrivit persoanelor cu o viata agitata, care doresc sa se bucure de liniste si aer curat, atunci cand ajung acasa. Sursa de energie electrica este la limita proprietatii, ceea ce face usoara conectarea la resursele necesare pentru a inceperea unei constructii. Pentru sursa de apa se poate face un foraj, iar pentru canalizare optiunea cea mai la indemana este o fosa septica.

Certificatul de urbanism aproba o constructie S(D) P 1E(M).

Terenul beneficiaza de o pozitionare excelenta si un view spectaculos. Icirc;n plus, accesul cu masina este facil fiind pozitionat la aproximativ 2 km fata de intersectia de la magazinul Crisul, sporind si mai mult confortul de a locui in aceasta zona retrasa, intima, dar totusi atat de conectata cu orasul.

Pretul de vanzare este de 51500 euro.

Se accepta si schimb cu teren agricol !!!

Pentru a intra in posesia unui videoclip, pentru mai multe detalii ori pentru stabilirea unei vizionari, ne puteti contacta la telefon, pe WhatsApp, email, sau la sediul nostru din Oradea, de pe str. General Magheru nr 12.