Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Vilă de vânzare în zona Dealuri, Oradea

5 noiembrie 2023 15:14   Altele   Oradea   36 vizualizări Referinţă: 40351

Localitate: Oradea

Preț: 249,000 lei


Vă propunem spre vânzare o proprietate amplasată într-o zonă privilegiată, pe malul Crișului, unde vă veți bucura de o priveliște minunată și de o atmosferă. liniștită și relaxantăAceastă vilă reprezintă o oportunitate unică de a vă bucura și de a trăi în armonie cu natura.

Casa este împărțită în felul următor:Parter:- Living generos, perfect pentru petrecerea timpului în compania familiei și a prietenilor,- Bucătărie spațioasă și complet utilată, ideală pentru a prepara delicioasele mese,- Baie.Demisolul înalt oferă o atmosferă unică și este compartimentat astfel:- Bucătărie mobilată și complet echipată, ideală pentru a găti și a servi gustări rapide,- Baie,- Două camere spațioase, perfecte pentru utilizare flexibilă, precum birou sau dormitor pentru oaspeți,Mansardă: - Trei dormitoare elegante, cu spații generoase pentru odihnă și relaxare,- Baie spațioasă, cu finisaje de calitate superioarăExterior:- Proprietatea dispune de un teren de 701 mp, oferind suficient spațiu pentru activități în aer liber și grădinărit,- Piscină privată, unde vă puteți răcori în zilele călduroase de vară.

Nu ratați ocazia de a deveni proprietarul acestei vile spectaculoase din Oradea! Vă așteptăm cu drag să descoperiți toate beneficiile și farmecul acestei proprietăți unice!

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rog să mă contactați!

Număr niveluri imobil: 1Număr Băi: 3Posibilitate parcare: DaNr. locuri parcare: 4CurentApăCanalizareGazÎncălzireClimăDemisol