" />
Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Vrei sa te muti maine? Garsoniera All Inclusive!

18 octombrie 2023 16:27   Altele   București   13 vizualizări Referinţă: 4023

Localitate: București

Preț: 51.90 lei


Comision 0% cumparator!Loc de parcare si boxa incluse.Zona: Titan, str. Liviu Rebreanu 2, bl. N6, sector 3, BucurestiPret vanzare: 51900 EUREtaj: 2 / 10Numar camere: 1Confort: 1Compartimentare: semidecomandatSuprafata desfasurata: 29,60 mpAnul constructiei: 1969

Facilitati:

- garsoniera luminoasa cu vedere catre Park Lake (est)- bloc de garsoniere cu 3 lifturi- acces direct din str. Liviu Rebreanu- ideal rezidenta sau investitie pentru rezidenta- loc de parcare rezervat ADP in fata blocului- boxa de circa 15mp pe palier utilizata in exclusivitate, amplasata pe spatiile comune ale imobilului - vecinatati: Park Lake, parc IOR, parc Titan, parc Al. Ioan Cuza, piata Rm. Sarat, metrou Dristor 1

Daca te intrebi de ce sa cumperi aici, iti pot oferi toate argumentele necesare astfel incat sa iei foarte in serios o oferta buna si la un pret mai mult decat corect.

Fie ca vrei sa o cumperi pentru propriul uz sau ca pe o foarte buna investitie, primul argument pe care ti-l pot da este ca, garsoniera asta este una dintre cel mai bine pozitionate proprietati din cartierul Titan. Si asta pentru ca ai la indemana toate facilitatile necesare: Park Lake peste drum, piata Rm. Sarat peste celalalt drum, 3 parcuri si statia de metrou Dristor la doar 3 minute de distanta.

Apoi, chiar daca vorbim despre un bloc de garsoniere (ca sa nu zici ca nu ti-am spus), ai la dispozitie 3 lifturi complet modernizate, astfel incat sa nu stai cu emotia ca se vor strica toate deodata. In teoria probabilitatilor, aspectul asta este aproape imposibil. Evident, cu exceptia situatiei in care cartierul va fi napastuit de vreo pana de curent.

Mai mult decat atat, garsoniera asta se gaseste la etaj inferior, ca este luminoasa prin prisma orientarii cardinale (est), ca este mobilata si utilata aproape complet si ca este renovata de curand.

Iar daca te gandesti la un randament prezent, chiar si in cel mai pesimist scenariu nu poti obtine sub 6%/an.

Asadar, iti ofer spre cumparare o proprietate buna si pozitionata excelent atat din punct de vedere al localizarii cat si din cel al unui pret cat se poate de corect. Si nu gresesc atunci cand spun ca isi va gasi rapid cumparatorul potrivit!

Iar pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, ma poti suna oricand:

- luni - vineri - 09.00 - 18.00;- sambata - 10.00 - 14.00.

Id intern: 0990

Confort: 1Tip imobil: Bloc de apartamenteComision cumpărător: 0%Nr. locuri parcare: 1